Количката е празна
Към всички продукти
Ново Баумит УниПраймер - Универсален грунд

Баумит УниПраймер - Универсален грунд

75,00 лв.


Опции за покупка
Базова цена:

75,00 лв.

Моля изберете
Баумит УниПраймер
 

Баумит УниПраймер

Baumit UniPrimer

Универсален грунд

Паропропусклив универсален грунд, изравнява попиващата способност на основата и служи за свързващ мост преди полагане на Баумит пастообразни мазилки. Без разтворители. Разход: ок. 0,200 - 0,250 кг/м2 върху шпакловки и ок. 0,400 кг/м2 върху мазилки

  • Изравнява попиваемостта на основата

  • Като свързващ мост

  • Без разтворители

Баумит УниПраймер
 
 

Да се нанася плътно по цялата повърхност, която ще се измазва.

Продуктови варианти

Опаковка
25 kg кофа
Съхранение
12 месеца
Палет
1 палет = 24 кофи = 600 кг
 

Топлоизолационна система
Баумит Про (Baumit Pro)

 
 

Топлоизолационната система Баумит Про (Baumit Pro) предлага доказано качество, фасадна защита и приятен вътрешен климат. Системата включва дългогодишен опит и отлични изолационни свойства с най-добро съотношение цена-качество. Тя е предназначена както за нови сгради, така и за реновиране. С Баумит Про (Baumit Pro) ще получите топлоизолационна система на изгодна цена.

 
 
  • Доказана система на Баумит с добро съотношение цена-качество
  • Качествена топлоизолация за обща и професионална употреба
  • За минерални и полистиренови топлоизолационни плочи
 
 

Система за професионалисти

 

Баумит Про (Baumit Pro) е професионалното решение за Вас при изграждане на повече еднофамилни къщи, обновяване на многофамилни къщи или други по-големи проекти. Баумит ПроКонтакт (Baumit ProContact) е еластична и устойчива на атмосферни влияния лепилна и шпакловъчна смес, подходяща за използване при нормални условия на реализация на проекта и особено при повишени изисквания за икономическа ефективност на решението. Когато при вземане на решения за вида на топлоизолацията са важни не само функционалността и естетиката, но и цената, тогава системата Баумит Про (Baumit Pro) е идеалното решение.

 
 

Лепене и изравняване

Баумит ПроКонтакт (Baumit ProContact) е подходяща за залепване и шпакловане на изолационни плочи от минерална вата и полистирен. Замяната на тези изолиращи материали по фасадата заради новите противопожарни разпоредби е лесна при системата Баумит Про, без да е необходимо да се обмисля промяна в шпакловането.
При неравни основи и при необходимост от по-голяма дебелина на на лепилния слой е възможно да се използва и по-достъпен лепилен разтвор Баумит ДуоФикс (Baumit DuoFix).


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!