Количката е празна
Към всички продукти

Лепило и шпакловъчна смес за топлоизолационни плочи

15,30 лв.


Опции за покупка
Базова цена:

15,30 лв.

Моля изберете

Баумит ПроКонтакт

Baumit ProContact

Лепилна и шпакловъчна смес за топлоизолационни системи

Лепилна и шпакловъчна смес за всички видове плоскости от експандиран и екструдиран полистирен и минерална вата. Подходяща за шпакловане на минерални повърхности с интегрирана в нея стъклотекстилна мрежа.

  • Универсална

  • Доказано дълготрайна

  • За професионално полагане

Баумит ПроКонтакт 

Баумит ПроКонтакт обединява сигурността с добро съотношение на цена-качество. Той е системен компонент на Баумит ИТИС Про и е изпитана по ETAG 004. Разработена е за обектово строителство.

Продуктови варианти

Опаковка
25 kg торба
Съхранение
12 месеца
Пропускливост на водни пари
ок. 30
λr
ок. 0.8 W/mK
Sd стойност
0.09 m (слой с дебелина 3 mm)
Плътност на сухата смес
ок. 1540 kg/m³
Минимална дебелина
3 mm
Разход
ок. 7.5 - 9.5 kg/m² за лепене и шпакловане
Покриваемост
ок.
Направна вода
ок. 4.5 - 6 l/торба
Едрина на зърното
0.6 mm
Палет
1 палет = 48 торби = 1 200 кг

Топлоизолационна система
Баумит Про (Baumit Pro)

 
 

Топлоизолационната система Баумит Про (Baumit Pro) предлага доказано качество, фасадна защита и приятен вътрешен климат. Системата включва дългогодишен опит и отлични изолационни свойства с най-добро съотношение цена-качество. Тя е предназначена както за нови сгради, така и за реновиране. С Баумит Про (Baumit Pro) ще получите топлоизолационна система на изгодна цена.

 
 
  • Доказана система на Баумит с добро съотношение цена-качество
  • Качествена топлоизолация за обща и професионална употреба
  • За минерални и полистиренови топлоизолационни плочи
 
 

Система за професионалисти

 

Баумит Про (Baumit Pro) е професионалното решение за Вас при изграждане на повече еднофамилни къщи, обновяване на многофамилни къщи или други по-големи проекти. Баумит ПроКонтакт (Baumit ProContact) е еластична и устойчива на атмосферни влияния лепилна и шпакловъчна смес, подходяща за използване при нормални условия на реализация на проекта и особено при повишени изисквания за икономическа ефективност на решението. Когато при вземане на решения за вида на топлоизолацията са важни не само функционалността и естетиката, но и цената, тогава системата Баумит Про (Baumit Pro) е идеалното решение.

 
 

Лепене и изравняване

Баумит ПроКонтакт (Baumit ProContact) е подходяща за залепване и шпакловане на изолационни плочи от минерална вата и полистирен. Замяната на тези изолиращи материали по фасадата заради новите противопожарни разпоредби е лесна при системата Баумит Про, без да е необходимо да се обмисля промяна в шпакловането.
При неравни основи и при необходимост от по-голяма дебелина на на лепилния слой е възможно да се използва и по-достъпен лепилен разтвор Баумит ДуоФикс (Baumit DuoFix).

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!