Количката е празна
Доставка

За да осигурим удобство, бърза и коректна доставка на всички клиенти на онлайн магазина, предлагаме избор на няколко начина на доставка на вашата поръчка.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

1. Със собствен транспорт на „Сити Хоум СД" ЕООД или нашите партньори.

Поръчай онлайн. При избор на този вариянт клиента не дължи никакви разходи по транспорт и доставка към „Сити Хоум СД" ЕООД 
Рботим с наши партньори  в цялата страна

2. С куриерска фирма

Голяма част от поръчките направени от онлайн магазина се изпълняват използвайки услугите на куриерски фирми за транспорт и доставка. Партньорствата ни със Спиди, Еконт , ни позволява да Ви предложим изгодни цени за доставка за цялата страна.

Цената за доставка с куриер се изчислява  при оформянето на вашата поръчка. Показаната цена за доставка е на база теглото на поръчаните продукти. При обемни продукти/извънгабаритни/, като стиропор, фибран, вата и др., доставката се смята на база обемно тегло и подлежи на корекция!

 

3. Транспорт на „Сити Хоум СД" ЕООД .

„Сити Хоум СД" ЕООД разполага партньори и доставчици  с автомобилен парк във всички градове, в цалата страна. В електронния ни магазин са заложени фиксирани цени за доставка с транспорт на „Сити Хоум СД" ЕООД 
, съобразени със стойността на направената поръчка и населеното място на което желаете да бъде доставена. Срокът за изпълнение е до 5 работни дни.  Всички доставки на поръчки от електронният ни магазин, изпълнени с наш транспорт, се извършват до входа на посоченият адрес, без качването на стоката на определен етаж. Условията за доставка с транспорт на „Сити Хоум СД" ЕООД , могат да бъдат договорени индивидуално за всяка поръчка, като се уточняват по телефона с наш консултант след като подадете своята заявка. 


ЦЕНИ НА ДОСТАВКА


1. Доставката на всички поръчки може да се изпълни от куриерски фирми Спиди, Еконт и Транспрес. Цената се формира по определените от тях тарифи, според разстоянието за доставка и теглото на поръчката. 
2. Доставката на всички поръчки може да се изпълни с транспорт на „Сити Хоум СД" ЕООД 
. Цените се определят според разстоянието за доставка и стойността на поръчката. Доставките с транспорт на „Сити Хоум СД" ЕООД 
 се извършват в работно време от 09:00 до 17:00 часа.„Сити Хоум СД" ЕООД 
 си запазва правото да променя цените за доставка с транспорт на фирмата по всяко време, без предварително предупреждение. 

 

СРОК НА ДОСТАВКА

 

Стандартния срок на доставка е 5 работни дни. Поради спецификата и разнообразието на предлагания от „Сити Хоум СД" ЕООД асортимент, сроковете за доставка на всяка поръчка се уточняват по телефона преди нейното изпълнение. Наш консултант ще се свърже с вас при първа възможност, след като заявите своята поръчка.

- Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден.

- Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

- Поръчки направени през празнични и почивни дни се обработват на първия работен ден.